De eerste rit van dit seizoen vond plaats op 29 januari. Een tochtje vanaf Kattevenia via Bilzen en Diepenbeek terug naar ons clublokaal. Het weer was miserig. Ondanks dat gingen we met tien dappere flandriens op pad. Meteen een goed begin. *** Het was een aangename verrassing om na een lange tijd ons gewezen bestuur der Willy weer in ons fietspelotonnetje te zien. *** Na een carrière van 42 jaar in het onderwijs, veranderde Freddy Vaes op 1 februari van job. Hij is nu ‘beroepswielertoerist’. *** Patrick Janssens is sinds 1 januari op rust en maakt nu officieel deel uit van het legertje gepensioneerden. Nu maar hopen dat er nog genoeg mensen zijn die er voor zorgen dat al die gepensioneer-
den kunnen betaald worden. *** Zij die kledij bestelden kunnen eerdaags een afspraak maken met Christophe. Hij zal u ongetwijfeld op de hoogte brengen vanaf wanneer dat kan. De nieuwe kledij is immers klaar.