Mathy Stoffels raakte met zijn wagen betrokken in een verkeersongeval. Gelukkig bleef hijzelf ongedeerd en kwam hij er met de schrik vanaf. *** Maurice Panis en zijn familie werden in de rouw gedompeld door het plotse overlijden van zijn schoonzoon Sven die slechts 47 jaar mocht worden. *** Onlangs is Treeske Bellinckx, de weduwe van clublid Cois Stalmans (vorig jaar overleden maar jarenlang trouwe en gedreven Genker Trapper) op 81-jarige leeftijd overleden. *** Jos Mercken kwam ongelukkig ten val tijdens een fietstocht en raakte daarbij gekwetst aan ribben en schouder. We wensen hem een geheel en spoedig herstel toe. *** De Haspengouwroute die naar goede gewoonte door onze club de eerste zaterdag van juli wordt georganiseerd, is bij CV aangevraagd. Datum: 2 juli. Kandidaat helpers -en die zijn zeker broodnodig- kunnen die datum al in hun agenda noteren. *** Cycling Vlaanderen liet weten dat ze de Classics niet meer zullen ondersteunen. Dus ook onze Ronde van Limburg op 1 mei niet. *** Het ziet er naar uit dat de kalenderritten van CV na de coronabreak moeilijk terug op gang geraken. De opkomst tijdens de georganiseerde ritten was mager. Op 19 november is er in Peer de kalendervergadering. Die zal meer duidelijkheid brengen.