Er stond bij Cycling Vlaanderen een kalendervergadering gepland op 19 november. Die ging omwille van coronadreiging niet door. *** De brevetten zijn afgeschaft omdat deze geen reden meer hadden tot het behalen van een laureaatschap. *** Omdat Cycling Vlaanderen geen ondersteuning meer biedt bij de Classic op 1 mei, we downgraden geen optie vonden en vooral met een bestuur van slechts vier personnen met te weinig zijn, heeft het bestuur beslist om dit jaar geen rit op 1 mei te organiseren. *** Corona houdt ons in de ban. Een clubfeest organiseren is op dit moment geen goed idee. Maar er komt zeker eentje. De plannen waren er doch gezien de onzekerheid zijn die terug opgeborgen. Hopelijk kan het later op het jaar wel. Wellicht doen we het op dezelfde dag dan onze Haspengouwroute. De eerste zaterdag van juli dus. *** Er is nog een grote voorraad kaarten voor de permanente ritten. Wie er nodig heeft kan daarvoor bij Maurice terecht. Dat kan trouwens ook voor zij die nood hebben aan stickers. *** Op 25 november had het nieuwe bestuur een afspraak met onze sponsor Gijbels. Helaas kon die niet doorgaan. Reden? Corona uiteraard.