De mutualiteiten betalen een groot deel of zelfs de volledige kostprijs van de vergunning jaarlijks terug. Van zodra jouw vergunning in orde is, kun je via jouw persoonlijke login op de website van Cycling Vlaanderen een attest voor je mutualiteit afhalen.
De verschillende mutualiteiten willen hun leden stimuleren om te sporten. Door het aanmoedigen van een gezonde levensstijl kunnen ze immers toekomstige ziektekosten vermijden of verminderen. De mutualiteiten betalen een stuk of de volledige kostprijs van je lidgeld terug.
Het bedrag dat terugbetaald wordt, verschilt van ziekenfonds tot ziekenfonds. Bovendien zijn er voor sommige mutualiteiten zelfs regionale verschillen. Je neemt dus het best contact op met je ziekenfonds indien je het precieze bedrag van de tussenkomst wil kennen.
Het formulier in uw plaats downloaden kunnen we als club niet (meer). Maar mocht je het niet zien zitten om het zelf te doen… wij zijn er om u te helpen.
Via een kunstgreep kunnen we u toch aan een formulier voor het ziekenfonds helpen.
Geef een seintje en we bezorgen u eentje.